Ege Postası
Geri

Marmaris tekne turu 

Marmaris Tekne Turu (herşey dahil) tur faaliyeti doğrultusunda, birçok ziyaretçi tekne turunu tercih etmektedir. Bu kapsamda hem yerli hem de yabancı katılımcıların tercih oranlarına göz attığımızda, büyük oranda yerli ziyaretçilerin tekne turunu ziyaret ettiğini görüyoruz.
Marmaris tekne turu 
Haberler / Ekonomi
21 Şubat 2017 Salı 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Peki bunun nedeni nedi? Bunun nedeni bu tekne turunun sahip olduğu konsept ve uygun fiyatta olması. Ayrıca bu turla birlikte birçok avantaja da sahip oluyorsunuz. Bunlardan bahsetmeden önce isterseniz tekne turu hakkında bazı bilgiler verelim. Marmaris Tekne Turu (herşey dahil) tur paketi, nisan ile ekim ayları arasında günlük bazda düzenlenen turlardan biridir. Turun otelden transfer işlemi dahil edildiğinde, saat 09.00'da başladığını belirtebiliriz. Otelden hiçbir ücret ödemeden, Marmaris Marina'ya aktarımınızı sağlıyoruz. Turun tamamlanma süresi de 16.00'dır. Eğer turun maliyetine gelecek olursak, yetişkin bir kişi için tur bedeli 40 TL olarak ödenmektedir. Bunun yanında 0-6 yaş arası kişilere ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için de yüzde 50 indirimlidir. Yani bu tura katılmak isteyen çocuklar 20 TL ödeyerek bunu yapabilecek. Bu tur paketi dahilinde, sigorta, rehberlik hizmeti, otel aktarımları, öğle yemeği ve sınırsız içecek te, tur paketine dahildir. Bunun için herhangi bir sebeple ek ücret ödemeniz gerekmemektedir. Bu tura sevdiklerinizle katılmak isterseniz, size bir önerimiz var. En azından tura katılmayı düşündüğünüz gün için bir gün öncesinden rezervasyon yaptırmanız, tur günü yer bulamamanızın önüne geçecek ve mağdur olmanızı engelleyecektir. 

Tur güzergahında nereler var'

Böylesine güzel bir tur etkinliği kapsamında neler yapacağız, nereleri gezeceği? İsterseniz bu noktada da biz geziye çıkalım ve neler yapacağımıza hep birlikte bakalım. Bu tur ile birlikte Marmaris'te keşfedilmemiş güzellikteki birçok mekanı da görme imkanına sahip olacaksınız. Turun güzergahına da göz atacak olursak, Çiftlik Mağarası ve Fosforluk Mağarası'nı ziyaret ediyoruz. Buralarda da 5'er dakikalık fotoğraf arası verildiğini de hatırlatalım. Ardından Cennet Adası'na, sonrasında Amos, Kumlubük ve Akvaryum Koyu ile Turunç ve Çiflik Koyu'nun ardından, son olarak Fosforlu Mağara görülmektedir. Bu ziyaret duraklarının her birinde, 30 dakikalık yüzme araları verilmektedir. 

Sınırsız içecekler, şezlong keyfi

Tur tekneleri iki katlıdır ve üst katında tüm katılımcılara yetecek miktarda şezlong bulunmaktadır. Tur esnasında dinlenmek ve güneşlenmek isteyenler tercih edebilir. Bunun yanında teknenin alt bölümünde, öğle yemeği ve sınırsız içecekleri tüketebileceğiniz masalar bulunmaktadır. Ayrıca güneşten uzaklaşmak ve gölgede tur keyfini çıkarmak isterseniz gezinizi burada sürdürebilirsiniz. Peki sınırsız içecekler kapsamında hangi içecekleri tüketebilirsini? Hemen belirtelim, çay, su, meşrubat, kahve, şarap ve bira içeceklerini tur boyunca sınırsız tüketebilirsiniz. Bunun yanında öğle yemeği menüsünde de tavuk ızgara, pilav ya da makarnayı tercih etmenizin yanında, salata ikram edilmektedir. Yiyecek ve içecek anlamında belirtilenler haricinde bir tercih yaparsanız, ek ücret ödemeniz gerekmektedir. Marmaris tekne turu (herşey dahil) sizin güzel bir gün geçirmeniz için biçilmiş kaftan.

Marmaris Gezi Rehberi web sitesini ziyaret ederek, Marmaris hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası